Gordon vindt Nederlandse Slimste mens slaapverwekkend

6 Oktober 2016 13:35 | amusement | Door Televizier

Gordon is dit seizoen deelnemer aan de Vlaamse De slimste mens van de wereld maar zou niet aan de Nederlandse versie mee willen doen. Hij vindt het veel te saai: „Als je het aanzet, ben ik al in slaap gevallen.'

Op 17 oktober moet Gordon aan de bak bij De slimste mens ter wereld, de populaire kennisquiz bij onze Zuiderburen. Hij vertelde op radio 538 waarom hij aan de Vlaamse versie meedoet en niet hier in Nederland. „In België is het hét programma, dan is het hartstikke stil op straat. In Nederland is het een beetje een saaie boel met die Philip Freriks. Als je het aanzet, ben ik al in slaap gevallen.”

Verbijsterd

Gordon denkt zeker te weten dat hij geen modderfiguur zal slaan bij de Belgen, volgens hem waren ze onder de rivieren flabbergasted toen hij zijn wijsheid tentoonspreidde: „Mijn algemene kennis is heel erg groot, dus die Belgen waren helemaal verbijsterd.” Hoe ver Gordon denkt te komen? „Tot mijn kin”.

Bloedend rijden

België heeft wel een groot nadeel, het ligt niet naast de deur. „Het is een bloedend rijden naar dat Vilvoorde in Brussel, maar goed. Ze hebben een hotel geregeld en een limo geloof ik, dus ik vind het allemaal goed.”

Gisteren werd al bekend dat Gordon het slachtoffer wordt in de eerste Nederlandse Comedy Central Roast

Meer over