Dankzij Trijntje

Gordon werkt aan herstel zangstem voor comeback

Gordon nam in 2016 afscheid als zanger, maar de inmiddels afgekickte entertainer laat onderzoeken of zijn beschadigde stembanden toch niet te herstellen zijn.

Op Facebook doet hij alles uitvoerig uit de doeken.

Grootste talent

Zijn stem is wat Gordon betreft zijn grootste talent, maar door verkeerde medicijnen, overmatig alcohol- en drugsgebruik en een gehoorbeschadiging was 't vocaal niet meer wat het geweest was. Daarom besloot hij drie jaar geleden op zijn 25 jarig jubileum als zanger ook te stoppen. 

Gekwetst

Dat ging niet vrijwillig, hij kon de kritiek niet meer aan: "Ik wilde niet meer omdat vele grappen maakten over mijn stem waaronder collega’s die zelf met een playbackband het land ingaan en mijn talent in twijfel trokken." Gelukkig voor Gordon was daar Trijntje Oosterhuis die als reddende engel tussen beiden kwam.

Trijntje Oosterhuis

Trijntje gaf hem zijn vertrouwen in z'n zangkunsten en liefde voor muziek terug door hem moed in te spreken. Mede dankzij Trijntje heeft Gordon een dezer dagen een consult met de beste KNO-arts in New York die gaat kijken of de schade te herstellen is. Als hij zijn zangstem terug kan krijgen, heeft Gordon al een comeback album in gedachten. De titel staat al vast: De Heling.

 Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Meer over:

Reageren