Gordon wil trouwen op televisie

29 Maart 2017 09:58 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Gordon gaat op televisie op zoek naar zijn droompartner. Aan het einde van de show stapt de presentator ook echt met zijn prins op het witte paard in het huwelijksbootje.

“We gaan het helemaal serieus aanpakken”, aldus Gordon in De Telegraaf. “Het slot van de serie is een echt wettig huwelijk, dat wordt gesloten door een officiële trouwambtenaar met alles erop en eraan.”

Serieus op zoek

Voor de kijker die er zo zijn twijfels bij heeft, het programma wordt niet in scène gezet. “Ik ga op tv nu serieus op zoek naar een man met wie ik de rest van mijn leven wil delen. En mocht dat na een tijdje anders uitpakken, wat ik natuurlijk niet hoop, dan zal er dus ook officieel moeten worden gescheiden. Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van dit programma.”

Wetenschappelijk onderzoek

Gordon is nu drie jaar single en daar heeft hij schoon genoeg van. Hij is dan ook hartstikke serieus op zoek naar de liefde. “Dat blijkt ook wel uit de invulling, zoals we die tot nu toe hebben. Een stel deskundigen gaat op basis van wetenschappelijk onderzoek op zoek naar wat geschikte partners.” Het lijkt erop dat de show veel weg heeft van Married at first sight waar experts acht vrijgezellen koppelen aan hun perfecte partner. Gordon krijgt, in tegenstelling tot het programma, eerst rustig de tijd om zijn keuze te maken voordat hij ja zegt.  

Lees ook: Gordon datet met Mattie Valk

Meer over