Gordon zoende met 7 mannen tijdens opnamen huwelijksshow

Op 22 november stapt Gordon in het huwelijksbootje in Zuid-Afrika. Voor die tijd heeft hij het er nog even van genomen. De presentator heeft met zeven mannen getongworsteld.

Dat vertelt Gordon aan het weekblad Privé. Maar hij houdt vol dat het een serieuze poging tot geluk is. „Er zitten twee mannen bij die ik heel erg leuk vind. Misschien ben ik al wel verliefd. Het zou zomaar een succes kunnen worden. Misschien vind ik eindelijk de ware.”

Huwelijk annuleren binnen 48 uur

Mocht Gordon op 23 november wakker worden met het koude zweet op z'n rug dan heeft hij nog 48 uur de mogelijkheid het huwelijk te annuleren. Volgens Privé heeft RTL die clausule waarschijnlijk ingebouwd omdat Gordon nogal kapitaalkrachtig is en de kortstondige echtgenoot dan geen aanspraak kan maken op het fortuin van Goor. De bewuste bruiloftsaflevering wordt pas op 21 december uitgezonden dus de mogelijkheid bestaat dat het huwelijk dan al verleden tijd is.

Patrick

Wanneer de nieuwbakken echtgenoot de 48 uur uitzit dan moet hij bij thuiskomst in Blaricum wel Gordon's inwonende vriend Patrick op te koop toenemen. „Patrick krijgt hij er gewoon bij. Patrick ga ik nooit verlaten.”

Gordon gaat trouwen... Maar met wie?, vanaf donderdag 26 oktober 21.30 uur RTL 4

Meer over: