Gordon zorgt voor dolle avond bij Sophie in de kreukels

Sophie Hilbrand had in haar programma Sophie in de kreukels een gesprekje met Gordon. En die had behoorlijk wat pikante nieuwtjes te melden.

Zelf had Gordon niets aan zichzelf laten doen, maar over zijn collega's had hij wel het een en ander te melden. Zo vertelde de presentator dat André Rieu een enorm haarstuk draagt maar dat dat een groot geheim is.

René Froger aan de botox

Ook over zijn ex-Toppers-collega's had hij het een en ander te melden. Dat René Froger aan de botox zit bijvoorbeeld en dat Gerard Joling zo ongeveer alles heeft laten doen wat medisch gezien mogelijk is. Volgens Goor is het wel wat sneu voor Geer dat hij een mislukte halsingreep heeft laten doen waardoor de zanger nu met rare happen in zijn nek zit.

En Gordon verklapte dat je moet oppassen wanneer Gerard op bezoek komt. Joling kleurt zijn haar met een spuitbus en dat wil nog wel eens afgeven op de kussens van je bank.

1000 mannen

Gordon deed ook een boekje open over zijn wilde seksleven. „Ik ben wel wat rustiger geworden, sinds vorige week.” De presentator vertelde dat hij het bed deelde met minstens 1000 mannen en dat de meesten daarvan heteroseksueel zijn. Tot slot liet de de altijd amusante ex-zanger zijn niet bestaande sixpack aan Sophie zien. „Ik heb een one-pack”.

 

Reageren