Graham Norton vindt O’G3NE goed

Graham Norton is al jaren de Britse commentator van het Eurovisie Songfestival, dus hij heeft verstand van zaken. Er is goed nieuws: Graham vindt onze inzending O’G3NE helemaal top.

Dat zegt de talkshowpresentator in een interview met de Telegraaf. Graham kende O’G3NE zelfs al voordat bekend werd dat de drie zusjes naar het Eurovisie Songfestival zouden gaan. „Iemand zei: moet je hier eens naar kijken.”

Geweldig

En Graham Norton was onder de indruk. „Ze hebben fantastische stemmen. In de tien jaar dat ik het Songfestival doe, heb ik op het podium nog nooit zo’n vrouwelijke close harmony-groep gezien. Die meiden zijn geweldig.”

Nieuwe Conchita

Dat Nederland ook ver zal komen volgend jaar durft Norton niet te beloven. „Ze zijn nu heel hot, maar je kunt natuurlijk nooit voorspellen wat de trend is. Nu trekken ze veel aandacht, maar tegen de tijd dat het festival eraan komt kan er zomaar een nieuwe Conchita opduiken bijvoorbeeld. Maar O’G3NE zal het goed doen. Nederland stuurt vaak iets heel goeds in, zoals The Common Linnets . Jullie hebben pech gehad. Wat deze meiden betreft staat of valt het alleen nog om het vinden van het juiste lied.”

De dames van O'G3NE hebben zelf wel een idee wat ze op het Songfestival willen doen

Meer over: