GTST app nú al mateloos populair

17 oktober 2014 10:31 | amusement | Door Televizier

Nederland maakt zich op voor de 5000e aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden. De speciaal ontwikkelde app blijkt nu al mateloos populair onder smartphone- en tabletgebruikers.

Om de mijlpaal van 5000 afleveringen Goede Tijden Slechte Tijden te vieren, lieten de makers een app ontwikkelen. Dankzij het second screen krijgen kijkers van de jubileumaflevering toegang exclusieve beelden en andere unieke content. De gratis app staat zowel in de Itunes als Google Play Store hoog in de lijst van populaire downloads.

GTST app populair

Acteur Ferry Doedens, gisteravond nog aanwezig tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala, gaf vanochtend vroeg een interview aan 100% NL waarin hij over de 5000e aflevering vertelde en het succes van de app. Volgens Doedens is 't zeker de moeite waard om te gebruiken omdat je er daadwerkelijk een complete, extra aflevering door krijgt. "De app reageert op het geluid van Goede Tijden, dus als Lucas met Janine belt zie je Lucas op tv en Janine op 't scherm." Maar, zo waarschuwt Ferry, het is wél een groot bestand. "Dus ik zou 'm alvast nu downloaden en alleen via WiFi."

Ludo moet wennen aan Goede Tijden app

De introductie van al deze techniek is niet voor alle GTST gezichten gesneden koek. Acteur Erik de Vogel speelt Meerdijks meest geliefde bad guy Ludo Sanders en moet nog even wennen aan de technologische vooruitgang. Bij Boulevard vertelde hij dat toen 'ie in 1995 begon in de serie, de set van Ludo uit weinig meer bestond dan drie wandjes met amper 1 schilderij aan de muur. "En nu zijn we zo ver dat we een app downloaden en een second screen hebben. Wat dat betreft zijn we wereldwijd een voorloper."

Meer over