GTST gerucht: Komt de zoon van Jef Alberts terug?

In 2002 zagen we de zoon van Jef Alberts voor het laatst, maar het lijkt er verdraaid veel op dat Remco Terhorst een comeback gaat maken.

RTL 4 wakkert de geruchten van een terugkeer van Remco (gespeeld door Bennie den Haan) aan door het online spelletje dat de zender in het leven riep om de zomerbreak van de soap te overbruggen. Deel van het spelletje is ook een plattegrond van Meerdijk, waar GTST zich afspeelt.

Babyfoto

Daar valt onder een babyfoto van Remco de volgende tekst te lezen: 'Hier was Remco, de zoon van Jef, nog lief en klein. Inmiddels woont hij alweer geruime tijd in Amerika. Wordt het niet weer eens tijd voor een reünie van vader en zoon in Meerdijk?' Dat lijkt een niet te missen verwijzing naar een terugkeer van Remco.

Zwaargewond

Remco maakte zijn debuut in 1994 en keerde in 2002 voor een half jaar terug. In die periode raakt Remco zwaargewond, hij vertrok naar Amerika om daar te revalideren. En daarna hoorden we helemaal niets, noppes, nada meer van Remco.

Linda en Monica

Het lijkt het jaar van de comebacks te worden bij GTST. Vlak voor het einde van het 24ste seizoen zette Linda Dekker weer voet in Meerdijk en vorige week werd bekend dat Bings draagmoeder Monica ook terugkomt.

Lees ook:
Dan moet Remco wel terugkomen voordat Jef gaat

 

Reageren