GTST-soapie Robin Martens klaar voor presentatiedebuut in Everybody Dance Now

Robin Martens, beter bekend als Rikki de Jong in GTST, schittert vrijdagavond voor het eerst als presentatrice in Everybody Dance Now.

Robin Martens maakt vanavond haar debuut als presentatrice in de RTL 4-show Everybody Dance Now. De GTST-actrice gaat aan de slag als backstage-reporter. ''Toen ik gevraagd werd om de online backstageshow te presenteren van Everybody Dance Now heb ik geen seconde getwijfeld!“, aldus Martens.

Robin Martens

Robin Martens vertelt dat Everybody Dance Now voor haar het ideale programma is om te debuteren als presentatrice. “Met mijn passie voor dansen en de kans om mijn eerste stappen op presentatievlak te zetten, maakte dit de ideale combinatie voor mij.”

Everybody Dance Now

Volgens Chantal Janzen wordt het nieuwe seizoen van Everybody Dance Now een echte happening. “Ik kan met zekerheid zeggen dat in dit derde seizoen de titel van het programma volledig tot z’n recht komt, want wat betreft kandidaten komt nu ├ęcht ‘iedereen’ langs..!. Het amusement wat al deze mensen met zich meebrengen, naast het hoge niveau van professionele dansers maakt dit nieuwe seizoen echt ‘n feest!”

Reageren