GTST viert 5000ste op tv en op tablets

Op 1 oktober 1990 was GTST voor de eerste keer te zien op de Nederlandse televisie. Vrijdagavond zendt RTL 4 alweer de 5000ste aflevering uit.

De 5000ste aflevering van GTST doet niet onder voor een zomercliffhanger. Nina (Marly van der Velden) is met Vincent (Oscar Aerts) op vakantie bij de Dode Zee. De romantische reis loopt slecht af: Nina is vermist en doolt ergens in de woestijn rond en een enge man zit achter haar aan. Lucas en Lorena komen Vincent te hulp en starten een zoektocht. 

5000ste aflevering

Voorgaande jaren werden ronde afleveringsaantallen gevierd met een dubbele aflevering. RTL 4 pakt het nu eigentijdser aan. Gelijk met de uitzending op tv is via tablets en de smartphones een extra aflevering te zien. Via de app GTST 5000 worden de belevenissen van Vincent, Lorena en Lucas vanuit een ander perspectief getoond. De app is te downloaden via iTunes en in de Android Play Store. 

GTST

Marly van der Velden, die Nina Sanders speelt, is onlangs bevallen van een dochtertje, Sammy-Rose. Gezien het tijdstip van de opnames, kan het woestijnavontuur van Nina wel eens vlak voor Marly’s zwangerschapsverlof zijn opgenomen. Haar zwangere buik werd al langer vakkundig weggewerkt met wijde kleding. Eerder hintte ze tijdens een interview in RTL Boulevard al dat ze ‘een keertje weg’ zal zijn. ‘’Dat gaat wel gebeuren. Maar wanneer en hoe lang, daar kan ik niets over zeggen. Ik ga in ieder geval niet live bevallen bij GTST.” Of en wanneer Marly terugkomt, is nog niet bekend.

Nieuwe tune

Tijdens 5000ste aflevering van GTST wordt ook de nieuwe tune geïntroduceerd. Het nieuwe introductielied zou door Jamai worden ingezongen, maar de zanger heeft het momenteel te druk. Endemol wist bijtijds een waardig vervanger te vinden.

Meer over:

Reageren