Heel Holland Bakt-winnaar Hans wordt mogelijk sterrenchef

De pas 22-jarige Hans pakte afgelopen seizoen de Heel Holland bakt-titel. Hij dacht dat er alleen in Nederland vol lof zijn bakkunsten werd gesproken. Kennelijk smaken zijn baksels zo goed, dat hij nu is gevraagd om voor topkok Yotam Ottolenghi aan de slag te gaan.

Hans Spitsbaard verraste vriend en vijand door al op 22-jarige leeftijd Heel Holland bakt te winnen. Een geweldige prestatie, maar sinds zijn overwinning piekert hij zich een ongeluk. Moet hij doorgaan met de studie Technische Bedrijfskunde of de stap maken richting koken en bakken? Om op die vraag een antwoord te krijgen bezocht hij het tv-programma College tour, waar hij de vraag stelde aan topkok Yotam Ottolenghi.

Kom voor me werken!

Ottolenghi vertelde hem dat het een het ander niet uitsluit. Dat is natuurlijk een antwoord waar je werkelijk niets aan hebt, maar toen gebeurde er iets opmerkelijks. De topkok bood Hans plotseling een baan aan in een van zijn restaurants. Benieuwd hoe Hans hierop reageerde? Dat zie je vanavond om 21:05 uur op NPO 2.

Meer over:

Reageren