Heel Holland Bakt-winnares Sarena Solari verwacht kindje

Sarena Solari is in verwachting van een jongetje. De hobbybakster won in 2015 Heel Holland bakt 2015 met haar 1001 nacht-taart. 

Heel Holland bakt is weer van start gegaan, maar hoe is het met de winnaar van vorig seizoen? Sarena Solari uit Muntendam deelde gisteren aan de wereld ze een jongetje verwacht. “De naam moeten we nog bedenken,” laat ze RTV Noord weten. De babynaam gaat tussen de typisch-Nederlandse naam Jan en de Italiaanse naam Luigi inzitten. Sarena heeft familie wonen in Italië en bracht in februari 2016 een Italiaans bakboek uit.

Sarena won Heel Holland bakt vanwege haar creativiteit en haar goede gevoel voor het combineren van smaken. Zo maakte ze de Verschrikkelijke ikke-verjaardagstaart, de Caribische religieuses en de Oriental delight (1001 nacht). De hobbybakster organiseert tegenwoordig culinaire reizen met La mia Italia naar haar geboorteland. 

Onlangs presenteerde Sarena een aflevering van Hollandse bakkers op 24Kitchen. Dagblad van het Noorden vroeg haar of ze Rudolph van Veen of Martine Bijl het leukst vindt: “Dat kan ik echt niet beantwoorden. Martine is een heel leuke presentatrice, die volgens mij echt nooit bakt. Rudolph is gewoon een topbakker.”

Reageren