Wij Houden van Oranje

Hélène Hendriks en Noa Vahle ontvangen Nederlands elftal in eenmalige uitzwaaishow

29 april 2024 10:20 | amusement | Door Esther Hut

© William Rutten

Jarenlang boycotte het Nederlands elftal Hélène Hendriks en Noa Vahle, maar die tijd is sinds kort voorbij. De volledige selectie komt binnenkort zelfs bij de dames op bezoek in Wij Houden van Oranje.

En dat is best bijzonder.

Wij Houden van Oranje

Deze zomer staat het EK voetbal weer voor de deur, maar voor de spelersgroep voor het toernooi richting Duitsland vertrekt, maken ze eerst nog een tussenstop bij Hélène Hendriks en Noa Vahle. In de eenmalige show Wij Houden van Oranje blikken de spelers, én natuurlijk bondscoach Ronald Koeman, vooruit op het toernooi en geven ze antwoord op vragen van het Nederlandse publiek.

Verwachtingen

Talpa laat weten dat er geen tactische voorbeschouwingen, ingewikkelde voetbalstrategieën en politieke discussies voorbijkomen in Wij Houden van Oranje. Wat kunnen we dan wel verwachten? De spelers vertellen over hun verwachtingen over het toernooi en beantwoorden vooral de leukste en beste kijkersvragen.

Mocht je nou een leuke vraag voor de selectie hebben, dan kan je deze aandragen in De 538 Middagshow met Frank op Radio 538. De leukste en meest originele vragen worden in Wij Houden van Oranje aan tafel aan de spelers en bondscoach voorgelegd.

Wanneer is Wij Houden van Oranje te zien op tv?

Wij Houden van Oranje is te zien op zaterdag 8 juni om 20:00 uur op SBS6.

Meer over