Help, Mijn Man Is Klusser scoort best bekeken uitzending ooit

Help, Mijn Man Is Klusser is aan een topseizoen bezig. De uitzending van donderdag was zelfs de best bekeken in alle negen reeksen!

Help, Mijn Man Is Klusser had donderdag een heftige uitzending die uitliep in een fikse familieruzie. De kijkers smulden ervan en keken massaal. Zo massaal zelfs dat het voor een kijkcijferrecord zorgde: nog nooit eerder keken er 1,7 miljoen mensen naar de show van John WilliamsHelp, Mijn Man Is Klusser is aan zijn negende seizoen bezig.

Belspelletjes

RTL 4 is blij met de kijkcijfers. De zender stuurde de volgende tweet de wereld in, met een verwijzing naar het begin van John Williams' carrière als belspelletjesman:


Wie Is De Mol

De aflevering van donderdag was de derde van dit seizoen. Ook de eerste en tweede aflevering scoorden goed met 1,5 miljoen en 1,3 miljoen kijkers. Help, Mijn Man Is Klusser lijkt te profiteren van het gat dat Wie Is De Mol op NPO 1 achterlaat. Die zender trekt op donderdagavond nu steeds tussen de 800.000 en 1 miljoen kijkers met de moestuinshow Van Hollandse Bodem.

Lees ook:
NET 5 had donderdag ook een goede avond: Dagboek Van Een Callgirl begon met mooie kijkcijfers.

Reageren