Waar is dat feestje?

Henny Huisman maakt eindelijk comeback op televisie

Henny Huisman (68) zei onlangs nog dat hij niet meer geloofde in een comeback op televisie maar hij heeft nu toch een nieuw programma te pakken. In Waar is dat feestje? op SBS6 gaat Henny langs alle soorten feestjes.

Henny Huisman bezoekt feesten waar de elite komt, maar ook ordinaire schuurfeesten en doet daar verslag van. SBS6 baas Marco Louwerens is bijzonder blij met zijn nieuwe presentator: „Hoe leuk is het dat we een programma met, de toch legendarische, Henny Huisman gaan maken? Wij denken dat hij met zijn ontwapenende manier van doen en droge humor, de juiste man is voor dit programma. We gaan kijken hoe Nederland feestviert, maar dan wel door de ogen van Henny zelf, als ongenode maar zeer welkome gast.”

Met open armen ontvangen

Henny probeerde jarenlang terug te keren op televisie, zonder succes. Maar nu heeft de tweevoudig Gouden Televizier-Ring winnaar weer een voet tussen de deur. In de Telegraaf zegt Henny zelf: „Ik vind het fantastisch om weer terug de buis op te gaan, maar dan wel op mijn eigen manier. Drink ik de ene avond een glas champagne op het Quote 500-feestje, dan neem ik de dag erop een glas melk in een boerenschuurfeest of een advocaatje op iemands honderdste verjaardag. Afgelopen weekend stond ik zelfs nog tussen de gabbers op een housefeest met kneiterharde muziek. Overal word ik met open armen ontvangen.”

Waar is dat feestje? wordt in 2020 uitgezonden bij SBS6. 

Meer over:

Reageren