Herman den Blijker en meneer Reimers redden de Bosbaan

17 Augustus 2016 10:32 | amusement | Door Televizier

© Nienke Elenbaas/RTL Nederland

Herman den Blijker en meneer Reimers hebben weer een project waar ze hun tanden in kunnen zetten. Ze moeten Grand Café De Bosbaan in Amsterdam nieuw leven inblazen.

Grand Café de Bosbaan ligt aan de beroemde Bosbaan in het Amsterdamse bos waar ook de Olympische roeiers hun traingsbaantjes maken. Alleen het bijbehorende grand café is niet meer wat het geweest is. Wat Herman den Blijker en meneer Reimers aantreffen overtreft hun ergste verwachtingen. Het Grand Café is zwaar verouderd, de keuken fantasieloos, het personeel boos en de recensies zijn vernietigend.

Hotel Spaander

Als Herman en Meneer Reimers denken dat het niet erger kan, blijkt tot overmaat van ramp dat het Grand Café in handen is van de eigenwijze familie Schilder, met aan het hoofd Ab en Evert. Dat zijn ook de eigenaren van Hotel Spaander in Volendam, het project waar Den Blijker en Reimers vorig jaar aan werkten. Maar Ab en Evert waren destijds niet heel erg geïnteresseerd in het advies van het RTL 4-duo.

De Bosbaan

Ab en Evert hebben Grand Café De Bosbaan een aantal jaren geleden overgenomen, maar weten eigenlijk niet wat ze ermee aan moeten. Om niet weer met de hele familie onenigheid te krijgen stellen Herman en meneer Reimers de neefjes Joey Duin en Hennie Schilder aan als aanspreekpunt. Dit tot groot ongenoegen van Ab en Evert.

Herrie op de Bosbaan is vanaf 31 augustus te zien op RTL 4

Meer over