Goed nieuws

Herstel Mariska Bauer gaat voorspoedig

27 januari 2022 16:33 | amusement | Door Merlin Everts

© Instagram Mariska Bauer

Nadat Mariska Bauer begin deze maand getroffen werd door een herseninfarct lijkt het herstel nu voorspoedig te gaan. 

In een bericht op Instagram, waarop Mariska breed lachend te zien is, laat de vrouw van Frans Bauer weten dat haar herstel voorspoedig verloopt. Ze deelde dit bericht op haar verjaardag. “Dankbaar en blij dat ik vandaag 46 kaarsjes uitblazen mag! Gelukkig verloopt mijn herstel voorspoedig en voel ik me goed, mede dankzij de steun van mijn man, de kinderen ouders en beste vriendinnetjes.”

Frans Bauer

In de eerste week van het jaar maakte Frans Bauer bekend dat Mariska getroffen was door een herseninfarct. Een week geleden gaf de zanger een update over Mariska’s gezondheid. "Ze babbelt weer volop. Op dit moment kun je weinig zien van wat er is gebeurd. Je moet haar wel een beetje afremmen. Maris wil weer gelijk aan de strijk."

Bekende Nederlanders

Mariska bedankt iedereen ook voor de steun die zij en haar gezin de afgelopen weken hebben ontvangen. “Ook de berichten en die ik van jullie krijg doet me erg goed! Dank je wel”. Niet alleen fans, maar ook veel bekende Nederlanders wensen de presentatrice veel beterschap toe. Zo reageert Claudia de Breij: “Veel geluk en gezondheid voor dit nieuwe jaar!”. Ook Connie Witteman toont haar medeleven: “Lieve Mariska, was echt heel erg geschrokken van jullie bericht, tis toch ongelofelijk op jou jonge leeftijd. Heel blij dat je er nu gelukkig weer zo goed uit ziet en er positief in staat! Je straalt!!! Wens Jullie een TOP dag en….. BLIJF GEZOND SCHAT”. We hopen dat Mariska snel weer helemaal de oude is. 

Meer over