Het derde seizoen van Married at First Sight begint vanavond

27 februari 2018 16:49 | amusement | Door Televizier

Bij de vorige twee seizoenen bleek er slechts 25% procent kans op de ware liefde. Toch werd de redactie van Married at first sight weer overstelpt door aanmeldingen.

Tenminste, door vrouwen. Naar mannen was het nog even zoeken. Twee seizoenen van datingprogramma Married at first sight hebben tot nu toe twee gelukkig getrouwde stellen opgeleverd. Zij zijn gekoppeld door de wetenschap en zagen elkaar pas voor het eerst op hun bruiloft. Worden de deelnemers aan deze derde reeks net als Patty en Bram (seizoen 1) en Chantal en Nikolai (reeks 2) smoorverliefd? In deze eerste uitzending lichten de wetenschappers alle kandidaten door. De deelnemers doen diverse testen en de resultaten worden naast elkaar gelegd. Een psycholoog, seksuoloog, bioloog en theoloog (op de foto) slaan de handen ineen om te zien welke singles het beste bij elkaar passen. Presentator Peter van der Vorst spreekt de deelnemers en maakt bekend wie van de kandidaten zijn gematcht en gaan trouwen. Met wie is natuurlijk nog geheim.

Eerst trouwen, dan samenwonen   

Chantal en Nikolai uit het vorige seizoen wonen inmiddels samen. Een opvallende volgorde, nadat ze bij hun eerste ontmoeting meteen zijn getrouwd, maar dat deert hen niet. "Het was een spannende, geslaagde dag, met toevallig heel veel camera’s. Maar gelukkig nog veel meer dierbaren om ons heen", vertelde het stel onlangs aan Lindanieuws.nl. Ze willen samen mooie reizen gaan maken. "Indonesië, Zuid-Afrika en Amerika staan nog op ons verlanglijstje." Aan gezinsuitbreiding denken ze nog niet. "Daar wachten we nog even mee. We willen dat zeker niet overhaasten."

Meer over