Sibuna!

Het Huis Anubis-fans opgelet: Cast na vijftien jaar weer samen

4 oktober 2023 12:11 | amusement | Door Marjolein Vos

© Nickelodeon
Avond na avond leefde menig kijker vijftien jaar geleden mee met de avonturen van de Club van de Oude Wilg. Onder de leus 'Sibuna!' beleefden Nienke, Amber en Fabian en later ook Patricia, Appie en Jeroen allerlei avonturen in Het Huis Anubis. En natuurlijk Mara, Noa, Mick, Joyce, Danny en Sofie. En kennen jullie Victor nog? Nu vijftien jaar later komen de acteurs weer samen voor een reünie in het Sportpaleis.

In december vindt in Antwerpen de reünie plaats tijdens de Studio 100 SingAlong. 

Acteurs

Niet alle acteurs zullen van de partij zijn, maar wel een groot deel. Loek Beernink (Nienke), Lucien van Geffen (Fabian), Vincent Banic (Mick), Iris Hesseling (Amber), Sven de Wijn (Jeroen), Vreneli van Helbergen (Patricia) en Marieke Westenenk (Joyce) zijn van de partij.

Mysterie

Seizoenen lang werden er Het Huis Anubis-afleveringen uitgezonden over verschillende mysteries. Het werd tussen 2006 en 2009 uitgezonden. Later volgde er nog een spin-off. Voor onder meer Achmed Akkabi (Appie) was de serie de doorbraak bij het grote publiek. Hij zat daarna onder meer in Moordvrouw en Mocro Maffia

Theater

Tijdens en na de serie volgden nog theatershows en twee bioscoopfilms. Ook de muziek en de boeken waren een hit. En nu gaat een deel van de cast dus wederom het podium op. 

Sportpaleis

De SingAlong van Studio 100 is op 1 en 7 december geleid door Gert Verhulst en James Cooke. Het rijke verleden van Studio 100 staat centraal en er gaan geruchten dat ook de originele samenstelling van K3 aanwezig zal zijn. 

Benieuwd naar wat de castleden na hun Anubis-avontuur zijn gaan doen? Lees dan hier verder!

Meer over