Het is officieel: Man Bijt Hond stopt

Na 16 jaar is het doek definitief gevallen voor Man Bijt Hond. Op 2 oktober wordt de laatste aflevering van het legendarische programma uitgezonden.

De geruchten gingen al veel langer, maar vandaag heeft de KRO-NCRV het slechte nieuws bevestigd: Man Bijt Hond wordt op vrijdag 2 oktober voor het laatst uitegezonden: Met veel trots nemen we afscheid van 16 jaar bijzondere televisie“, zegt mediadirecteur Taco Rijssemus over het langlopende programma. “„Man Bijt Hond is een monument in onze Nederlandse televisiegeschiedenis en ik ben er trots op dat we dit programma jarenlang hebben kunnen en mogen maken voor veel kijkers.”

Jan Rijdt Rond

De KRO-NCRV heeft vervanging paraat. Het lifestyleprogramma BinnensteBuiten wordt op het tijdstip van Man Bijt Hond uitgezonden op NPO 2 en het realityprogramma Jan Rijdt Rond op NPO 3. Wat Jan Rijdt Rond precies gaat zijn, blijft nog wat vaag. Rijssemus: „Jan haalt op, Jan werkt mee, Jan is nieuwsgierig. Jan speelt in op de actualiteit en doet dat met een twist maar gaat ook op zoek naar verrassende en spraakmakende verhalen in het land.”

 

Reageren