Champions League

Hélène Hendriks hint op samenwerking VI-trio

2 Juli 2020 16:49 | amusement | Door Andrea Peelen

© Stanley Gontha/FOX Sports

De kans is groot dat de VI-mannen binnenkort weer gaan samenwerken. Volgens sportpresentatrice Hélène Hendriks zijn de heren in augustus gewoon te zien in de uitzendingen rondom de Champions League, dit jaar te zien op SBS6.

Hendriks zou dit hebben aangegeven in een interview met Shownieuws. En ook SBS ontkent niet: een woordvoerder laat weten dat 'de analisten van de Champions League-wedstrijden die eerder op Veronica werden uitgezonden ook bij de komende wedstrijden op SBS6 te zien zijn'. 

Alhoewel de heren compleet in de clinch liggen met elkaar, zijn ze via de Champions League nog met elkaar verbonden. Volgens plan zouden Hélène en Wilfred Genee het toernooi presenteren en doen Johan Derksen en René van der Gijp de analyse. 

Nog nooit samen

De mannen hebben overigens nog nooit tegelijkertijd aan tafel gezeten in de Champions League-studio. Dit komt door een VI-sponsordeal met Bavaria, waarin staat vastgelegd dat de heren niet in z’n geheel mogen worden uitgeleend aan de door Heineken gesponsorde Champions League. Of ze nu wel samen aanschuiven, is dus maar de vraag.

Meer over