Hoe zit het nou met Carlo en Irene?

19 augustus 2015 16:22 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Er is op Televizier.nl nogal wat ophef ontstaan over het bericht dat Carlo Boszhard zonder Irene Moors doorgaat op de zondagmiddag. Zou het ooit zo onafscheidelijke duo dan toch ruzie hebben gehad?

Vorige week maakte Carlo Boszhard bekend dat hij in zijn eentje doorgaat op het oude tijdslot van Life 4 You. Carlo gaat de nieuwe show wekelijks met een ander presenteren. Niet met Irene Moors dus en dat zorgde voor behoorlijk veel reacties op de site. Want hoewel de meeste lezers wel weten dat Irene zelf wilde stoppen met Life 4 You -omdat ze ook wel eens op zondag met haar gezin wilde eten-, vragen mensen zich nu toch af of er stampei is geweest tussen de beste vrienden. Een andere vraag die opborrelt bij Televizier.nl bezoekers is of Irene nog wel aan de bak komt bij RTL 4, zo zonder Carlo.

Samen iets nieuws

Voor zover wij weten is alles nog steeds koek en ei tussen Carlo en Irene. Na 25 jaar intensieve samenwerking is er nu even een pauze, maar Irene beloofde het ons zelf met haar hand op haar hart: „Het gaat even duren, maar Carlo en ik komen samen zeker terug!” Ook RTL wil het duo graag behouden voor televisie. Dat vertelde ze bij radiozender 100% NL: „RTL heeft aangegeven voor ons samen iets nieuws te willen ontwikkelen. Het is ook heel gezond om er even niet te zijn. Dan is het extra leuk als wij er op een gegeven moment weer wel zijn.”

Hondstrouw aan RTL

Voor Irene zelf zit er inderdaad nog even geen nieuw programma in de pijplijn. In hetzelfde interview zei ze dat dat een beetje een tegenvaller is. „Als ik heel eerlijk ben had ik gedacht dat er op dit moment in ieder geval een plan zou zijn voor een volgend project. Dat is er niet, maar ik ben hondstrouw aan RTL. Zolang daar leuke dingen te doen blijven, dan blijf ik daar.”

Reünie

Voorlopig lijkt er dus weinig aan de hand. Carlo komt in oktober terug met een nieuwe show, op de rentree van Irene moeten we nog even wachten. En we hebben zo'n gevoel dat de reünie van Carlo en Irene niet heel erg lang op zich zal laten wachten.

Lees ook:
Carlo Boszhard eind oktober weer op tv

Meer over