Humberto's Gouden Buzzer

Holland's Got Talent onthult castfoto en coronamaatregelen

6 augustus 2020 17:41 | amusement | Door Jef Willemsen

© William Rutten
Het elfde seizoen van Holland's got talent gaat er vanwege de coronacrisis ietsjes anders uitzien dan normaal. RTL 4 heeft het format van de talentenjacht aangepast om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

In een persbericht geeft de zender de maatregelen én de nieuwe persfoto vrij van juryleden Chantal Janzen, Angela Groothuizen, Paul de Leeuw en nieuwkomer Ali B.

Geen publiek

Grote verschil met andere edities is het feit dat er tijdens de audities geen publiek in de zaal zit. Toeschouwers kunnen de optredens vanuit andere zalen volgen en zijn via videoschermen wel achter de jury te zien in de uitzending. Ook de juryleden zitten verder uit elkaar om de kans op een eventuele besmetting te minimaliseren. 

Gouden buzzer

Dit seizoen ziet de jury onder meer poppenspelers, een jonge illusioniste, een zanger die zijn debuut maakt en twee tieners die zich aan moderne dans wagen. Presentator Humberto Tan heeft er zin in en belooft dit seizoen wél gebruik te gaan maken van zijn Gouden Buzzer om acts direct naar de halve finale te laten gaan.

Holland's got talent is vanaf zaterdag 29 augustus te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

Meer over