Feestje vieren!

Holland's Got Talent viert 15-jarig jubileum met Eindejaarsspecial

11 mei 2023 10:11 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
Holland's Got Talent bestaat dit jaar alweer 15 jaar en dat moment zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Er komt namelijk een heuse Eindejaarsspecial.

Dat blijkt uit een oproepje van publiek-gezocht.nl.

Lees ook: RTL zoekt al kandidaten voor nieuw seizoen Holland’s Got Talent 

Holland's Got Talent

In de special van Holland's Got Talent gaan de presentatoren en juryleden echter niet op zoek naar nieuw talent. Op een heuse feestelijke gala-avond blikken Buddy Vedder en Jamai Loman juist samen met de juryleden Edson da Graça, Marc-Marie Huijbregts, Chantal Janzen en Dan Karaty terug op de afgelopen vijftien jaar. Maar liefst vijf oud-winnaars en andere spraakmakende talenten betreden opnieuw het grootste podium van Nederland, klaar om iedereen weer omver te blazen.

Lisette Brillemans

De makers zullen echter weinig moeite hebben om kandidaten te vinden. In de afgelopen vijftien jaar zijn er heel wat fantastische acts voorbijgekomen. Denk alleen al aan: Waylon, Mart Hoogkamer, 'slangenmeisje' Daniëlle Bubberman, operaster Amira Willighagen en de recente winnaars CDK Jr. Daarnaast zal het ons niet verbazen als ook oudgediende Lisette Brillemans een rolletje krijgt toebedeeld in de show. Zij wist vorig jaar met een beetje hulp van de nieuwe presentatoren eindelijk door te stromen naar de halve finale. 

Wil je nu zelf ook niets missen van de opnames van deze Eindejaarsspecial? De opnames vinden plaats op 19 mei in Aalsmeer.

Meer over