Hotter than my daughter nu echt voor het laatst

11 mei 2017 14:36 | amusement | Door Televizier

© Roland J.Reinders

Gordon heeft vaker beloofd, maar dit keer is het echt waar: vanaf volgende week is het laatste seizoen te zien van Hotter than my daughter. Voor het eerst krijgt ook een vader een grondige metamorfose. 

Vanaf 18 mei helpt Gordon de schaars geklede moeders weer veranderen in degelijke dames. Volgens de presentator zijn er tijdens dit seizoen veel tranen gevloeid: Bijna iedere moeder heeft gehuild van blijdschap door de fantastische styling van mijn make-overteam.” 

Vader

Normaal gesproken geeft dochterlief haar excentrieke moeder op voor een make-over, maar in dit seizoen wordt voor het eerst ook een vader onder handen genomen. In de tweede aflevering zien we hoe zoon Jordy de kledingstijl van vader Gordon – niet de presentator - met die van een zwerver vergelijkt.   

Nieuwe stylist

Verder krijgt het make-overteam er een nieuw gezicht bij. Tommy Driessen, de stylist van Freek Bartels, mag nu de dames en heer voorzien van een nieuwe outfit.  

Stoppen

Kijkers moesten twee jaar wachten op het nieuwe seizoen. Vorig jaar gaf Gordon al aan dat hij wilde stoppen met het programma, want volgens de presentator werd het steeds moeilijker om nieuwe kandidaten te vinden. Nu is het dan echt de laatste keer dat het programma op de buis komt. 

Hotter Than My Daughter is vanaf 18 mei elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Meer over