Voor het vierde seizoen

House Rules NL zoekt “fanatieke kluskoppels”

16 april 2018 13:57 | amusement | Door Televizier

© Wessel de Groot
Net5 is op zoek naar nieuwe kandidaten voor klusprogramma House rules NL. Fanatieke kluskoppels kunnen zich aanmelden voor het vierde seizoen.

“Kan jouw woning wel een opknapbeurt gebruiken en droom je van een compleet nieuwe inrichting van jullie huis? Zijn jij en je partner hartstikke handig en hebben jullie oog voor styling? Dan zijn wij op zoek naar jou!” schrijft Net5 in een oproep voor het programma. Handige verbouwers kunnen zich aanmelden via de website.

House Rules NL

In House rules NL worden vijf koppels gevolgd die elkaars huis rigoureus verbouwen. Het klusprogramma werd zo’n succes op Net5, dat het derde seizoen twee keer per week werd uitgezonden. Afgelopen seizoen was de presentatie in handen van Daphne Bunskoek, die het stokje overnam van Erik van der Hoff. Vanaf januari wordt zij het nieuwe gezicht van 5 uur live; of Erik daarom terugkeert of dat er een nieuwe presentator komt, is nog niet bekend.

Lees ook: Daphne Bunskoek over de huisregels die zij zou opstellen in House Rules NL: “Absoluut geen piepschuim sierlijsten.”

Meer over