Eindelijk duidelijkheid

Hugo Kennis en Eva Cleven geven update over taxichauffeur uit Race Across the World

4 mei 2023 13:39 | amusement | Door Judith Regeling

© NLZiet
De finale van Race Across the World liet de kijkers met één grote vraag achter: wat is er namelijk gebeurd met de taxichauffeuse die winnaars Hugo Kennis en Eva Cleven persoonlijk naar het eindpunt bracht? De twee geven nu een update.

Eén ding is zeker: ze is niet met lege handen weer naar huis gestuurd.

Lees nu: Alles over Race Across the World 2023 

Race Across the World

In de spannende finale van Race Across the World was te zien hoe de uiteindelijke winnaars Hugo Kennis en Eva Cleven een beetje werden geholpen. Onderweg kwamen ze namelijk een vrouwelijke taxichauffeur tegen die hen helemaal van de Argentijnse plaats Neuquén naar het eindpunt in Ushuaia wilde brengen. Dit leverde hem uiteindelijk veel op: de chef-kok en radiodj wonnen de wedstrijd en keerden huiswaarts met maar liefst 15.000 euro.

Hugo Kennis en Eva Cleven

Toch bleven de kijkers met vragen achter. Aan het einde van de aflevering was wel te zien hoe blij Hugo en Eva waren, maar niet wat er daarna gebeurde. Hebben ze haar überhaupt nog wel bedankt? Ja, zeker, zo vertellen ze nu. "Zij heeft echt met ons meegeleefd. Zij is dagenlang bij ons blijven slapen. We gingen plekjes zoeken voor vier personen - aangezien haar zoon ook meeging", blikt Hugo terug in gesprek met RTL Boulevard. 

Prachtig bedrag

En dat vergeten de twee nooit meer. "De winst zit 'm in twee dingen voor mij: dat we als eerste zijn aangekomen. Dat hadden we niet verwacht", vervolgt Eva. "En twee is dat we deze vrouw een heel mooi bedrag hebben gegeven dat wij met onze reis bij elkaar hebben gespaard." Om hoeveel geld het dan gaat, laten ze in het midden.

Bekijk hier het hele interview met Hugo en Eva.

Race Across the World gemist? Kijk alle afleveringen nu terug bij Videoland.

Meer over