Dear Dolly

Ilse DeLange en Frank Evenblij maken samen programma over Dolly Parton voor Omroep MAX

1 september 2023 14:34 | amusement | Door Tessa Kok

© BNNVARA / NPO Start
Zangeres Ilse DeLange en tv-presentator en programmamaker Frank Evenblij gaan samen een tv-programma maken over Dolly Parton, dat bij omroep MAX te zien zal zijn. Dat heeft een woordvoerder van de omroep bevestigd na berichtgeving van de Volkskrant.

Dear Dolly

Het project waar DeLange en Evenblij mee bezig zijn, heeft de naam Dear Dolly. Voor het programma reizen ze samen door de Amerikaanse staat Tennessee, waar countryzangeres Dolly Parton opgegroeid is. Tijdens deze reis gaat het duo op zoek naar een antwoord op de vraag: waarom houdt iedereen, arm en rijk, wit en zwart, jong en oud van Dolly Parton? Wanneer het nieuwe programma wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Het is ook nog niet duidelijk hoeveel afleveringen er te zien zijn. 

Dolly Parton

Dolly Parton is één van de beroemdste countryzangeressen van de wereld. Dankzij haar grote hits 'Jolene', 'I Will Always Love You', 'Here You Come Again' en '9 to 5' is de Amerikaanse zangeres wereldberoemd. Niet alleen kan ze fantastisch zingen, ook staat Dolly bekend als actrice. Zo heeft ze gespeeld in de films The Best Little Whorehouse In Texas, RhinestoneStraight Talk en Steel Magnolias. 

Wanneer we Ilse en Frank op de buis gaan zien met hun nieuwe programma, is nog even afwachten. Wordt vervolgd!

Meer over