Ilse DeLange wilde door met Waylon

Ilse DeLange wilde graag door met Waylon als The Common Linnets. Ze reageerde voor het eerst op alle commotie.

Gisteren doken The Common Linnets voor het eerst sinds het Eurovisie Songfestival weer samen de studio in, om te repeteren voor het festival Tuckerville in Enschede. Ilse vertelde in de ochtendshow van Giel Beelen dat ze het het lastig vond om Waylon weer te zien. "Het was voor de eerste keer dat we elkaar weer zagen. Ik vond het best lastig om hem weer te zien. Maar uiteindelijk zie je dat de muziek ons verbindt."

Het was stil 

Waylon kwam eerder met een verklaring, maar de twee repten hier geen woord over. "We gaan dit weekend ons succes vieren. Dat vind ik het allerbelangrijkste. Het stadion is bijna uitverkocht dus dat betekent dat er ongeveer 30.000 mensen komen kijken", zei DeLange tegen Beelen.

Jammer 

Toch vindt Ilse het jammer dat Waylon voor zijn solocarrière kiest. "Ik respecteer zijn keuze maar ik was liever samen doorgegaan. Ik ga in ieder geval door met The Common Linnets." 

Plagiaat

Gisteren kwam de 65-jarige Ruud van Osch in de media. Naar eigen zeggen was het nummer Calm After the Storm van hem gepikt. "Het is jammer dat deze man zo serieus wordt genomen en dat hij gevoed wordt in zijn gedachten en dat het helemaal uit de hand loopt", zegt Ilse tot slot.

Meer over:

Reageren