Ilse en Waylon stijgen bij bookmaker, plek in top 3 wordt voorspeld!

Naarmate de finale dichterbij komt, stijgen Ilse en Waylon met hun lied Calm After the Storm ook steeds verder op de voorspellingslijst van de bookmakers. Ze zouden de top 3 kunnen halen in de finale.

Wedkantoor Unibet draait overuren deze week. Elke dag komt het kantoor met een nieuwe update over de stand van zaken in de scorelijst van het Eurovisie Songfestival. Unibet voorspelt vandaag dat Ilse en Waylon de top 3 halen tijdens de finale, aanstaande zaterdag in Kopenhagen.

Voor de halve finale

Voordat The Common Linnets hun lied in de halve finale ten gehore brachten, plaatsten de bookmakers Ilse en Waylon op de 18e plek in de finale. Na hun vlekkeloze optreden vloog het duo omhoog naar de top 5.

Stijgen tot eenzame hoogte

Het lijkt niet op te houden, nu het wedkantoor bekendmaakte dat Ilse en Waylon ook Engeland en Hongarije voorbij zijn gestreefd. Een plek in de top 3 zou er nu zelfs in kunnen zitten! Zweden blijft op één staan bij de bookmaker.

Tweede halve finale

We moeten er wel rekening mee houden dat er via de tweede halve finale nog eens 10 landen op de deelnemerslijst komen te staan voor de finale van aanstaande zaterdag. Het is dus even afwachten wat dat doet met de positie van Ilse en Waylon.

Betrouwbaar

Unibet lijkt een aardig betrouwbare organisatie te zijn. Vorig jaar zetten ze in op een zevende plek voor Anouk, die uiteindelijk negende werd met haar nummer Birds.

Een land dat vast een zeker een concurrent van The Common Linnets gaat worden in de finale, is de Oostenrijkse Conchita, die met haar vreemde verschijning veel opzien baart.

Luister hier nog eens naar het nummer Calm After the Storm, waarmee Ilse en Waylon in de finale zullen verschijnen.

Meer over:

Reageren