Imanuelle Grives in Ranking The Stars

8 juni 2017 10:18 | amusement | Door Televizier

Imanuelle Grives is de vierde nieuwkomer in het nieuwe seizoen van Ranking the stars. Het programma is vanaf 18 juni te zien bij NPO Nederland 3. 

De 32-jarige actrice is niet het enige nieuwe gezicht in het veertiende seizoen van Ranking the stars. Zo doen ook zangeres Ryanne van Dorst, kickbokser Remy Bonjasky en acteur Thomas Cammaert voor het eerst mee.

Zes oudgedienden

Verder heeft BNN voor de eerste aflevering zes oudgedienden opgetrommeld, die maar al te graag weer plaatsnemen achter hun paarse desk. Dit zijn Richard Groenendijk, Patty Brard, Karin Bloemen, Fred van Leer, Soundos El Ahmadi en Sylvia Geersen.

Tempation Island

Richard en Patty zijn vaste panelleden, de rest is slechts in één aflevering te zien. De tien BN’ers moeten in de eerste aflevering antwoord geven op de vraag wie van hen de beste verleider is op Temptation Island en wie als eerste uit een overboekt vliegtuig wordt gehaald.  

Lees ook: Paul de Leeuw: "Oordeel publiek in Ranking The Stars is nep".

De mol

Imanuelle hebben we dit jaar beter leren kennen als de fanatieke kandidaat van Wie is de mol?. De actrice viel in de zesde aflevering af en zat dus niet op de werkelijke mol Thomas Cammaert. Kan ze hem in Ranking the stars wel goed inschatten?  

In Ranking the stars lopen de spanningen tussen de BN'ers soms hoog op, zo ook tussen Ajouad El Miloudi en Patty Brard: 

Meer over