Inge de Bruijn in jury Sterren Springen

27 maart 2014 09:16 | amusement | Door Televizier

Inge de Bruijn zal plaatsnemen in de jury van het SBS 6-programma Sterren Springen. Het is de eerste keer dat de topzwemster jureert bij een televisieshow.

Aan De Telegraaf vertelt ze dat ze enthousiast is over haar nieuwe klus: "Ik vind het een hele eer. Ik heb vaker meegedaan aan tv-programma's, maar nog nooit als jurylid".

Hoogtevrees

De Bruijn werd eerder gevraagd als deelnemer aan de show, maar toen had ze net een vakantie gepland. “Het zou wel echt een uitdaging zijn, omdat ik hoogtevrees heb. In Amerika moest ik van mijn coach van de tienmetertoren springen, daardoor kan ik me wel goed inleven in de kandidaten, denk ik”, aldus Inge.

Jury

Naast Inge zit wederom Frans van de Konijnenburg in de jury. Wie als derde naast de twee nu bekendgemaakte juryleden zal plaatsnemen is nog niet bekend. Schoonspringster Daphne Jongejans en presentator Quintis Ristie, die in seizoen 1 deel uitmaakten van de jury, komen in ieder geval niet meer terug.

Vanaf zaterdag 5 april is Sterren Springen elke week te zien bij SBS 6. Deelnemers zijn onder andere Marijke Helwegen, Koen Verweij, Sylvia Geersen en Britt Dekker.

Meer over