Ingelaste Schoon Genoeg scoort beter dan geschrapte Tweelingtest

SBS 6 zond maandagavond Schoon Genoeg uit, een week eerder dan gepland. Het nieuwe programma had 655.000 kijkers en dat is een verbetering voor de zender.

Schoon Genoeg begon met 655.000 kijkers en dat is meer dan wat De Nationale Tweelingtest scoorde de afgelopen weken. Een hoopvol begin voor de show van Viktor Brand dus: het schoonmaak-programma zou nog best kunnen groeien de komende tijd, want dan wordt het wél aangekondigd in de tv-gidsen. Maandag werd de aflevering ingelast.

De Nationale Tweelingtest

Schoon Genoeg werd een week naar voren gehaald omdat de finale van De Nationale Tweelingtest is vervroegd. Het programma met Kim-Lian van der Meij en Kees Tol trok bij zijn vierde aflevering 502.000 kijkers en kennelijk viel dat wat tegen. De vijfde en zesde uitzending werden daarom vorige week samengevoegd tot 'de finale', goed voor 518.000 kijkers.

Een Man Voor Mijn Moeder

Schoon Genoeg wist die score te verbeteren en dat zorgde ook voor betere kijkcijfers voor het programma erna. De datingshow Een Man Voor Mijn Moeder, die vorige week van start ging met 481.000 kijkers, groeide maandag naar 542.000 kijkers.

Lees ook:
Viktor Brand krijgt het druk bij SBS 6.

Reageren