Grapje

Ingetrapt? Dit zijn de beste 1 april grappen van tv-zenders

1 april 2022 13:00 | amusement | Door Esther Hut

© RTL

Mocht je nog niet in je agenda hebben gekeken vandaag of je kunt natuurlijk met die sneeuw nog het idee hebben dat we midden in de winter zitten, maar het is 1 april en je grappen vliegen al om onze oren.

Wij zetten ze alvast voor je op een rij.

Heel Holland Bakt

Gisteren kwam het goede nieuws naar buiten dat Heel Holland Bakt dit jaar nog een extra bijzonder seizoen krijgt. De nieuwe versie van het programma heet Heel Holland Bakt Light, waar het dus de bedoeling is dat de bakkers zo min mogelijk calorieën in hun baksels moeten zien te krijgen. Vanaf vandaag kan je je voor deze uitdaging inschrijven, maar he, vandaag is het 1 april, dus een mooie grap van Omroep MAX.

Married at First Sight

Ook RTL was er als de kippen bij. En natuurlijk doen ze dat bij hun meest besproken programma van dit moment: Married at First Sight. Op de foto zien we Carlo Boszhard met de trouwringen pronken. Daarbij staat de tekst: “Geef je nu op!”. Verder vermeld de post: “Alle singles verzamelen! Kom speeddaten en je gaat gegarandeerd getrouwd weer naar huis. De opnames zijn op 31 april.” Voor diegenen die zich hebben opgegeven, helaas 31 april bestaat niet.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Expeditie Robinson

Op dit moment kunnen we nog steeds genieten van Expeditie Robinson: All Stars, maar RTL heeft het volgende concept ook al klaar. Namelijk een editie met alleen maar afvallers. Het seizoen zou volgend jaar al te zien zijn. Gezien de reacties zouden kijkers het nog best leuk vinden ook een expeditie met Afvalstars. Maar helaas gaat het hier ook echt om een grap.

Meer over