Vanaf 12 augustus

Instagram-verhaal GTST krijgt vervolg met Hartsvriendinnen?

27 juni 2019 15:33 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL
Valentijns vlucht, het eerste verhaal van Goede tijden slechte tijden op Instagram Stories, krijgt een vervolg. Vanaf maandag 12 augustus is op het account van Nederlands langstlopende soap het verhaal Hartsvriendinnen? te volgen.

Het nieuwe Insta-verhaal duurt drie weken en draait om Nina en Puck (Annefleur van den Berg). In navolging van Valentijns vlucht dat kijkers warm moest maken voor de komst van Valentijn Sanders (Vincent Visser) is online te zien hoe en waarom Puck naar Meerdijk komt. Puck blijkt een langverloren vriendin van Nina uit de dagen dat ze op de modeacademie van Miami zat. De hartsvriendinnen zijn elkaar door de jaren uit het oog verloren, maar nu lopen ze elkaar weer tegen het lijf. Of de vriendschapsband er nog steeds is moet blijken.

14 miljoen

De eerste GTST-Stories leverde 14 miljoen views op. Door het verhaal kreeg het account van GTST er ook nog eens 25.000 fans in twee weken bij. Op deze manier probeert de soap hun jonge kijkers, die de hele dag op Instagram zitten, aan zich te blijven binden.

Op vrijdag 5 juli is de laatste GTST-aflevering van dit seizoen te zien bij RTL 4.

Meer over