Irene Moors in programma over angststoornissen

Irene Moors gaat een nieuw RTL-programma presenteren over mensen met een angst- en/of dwangstoornis.

In de afgelopen 25 jaar heeft Irene Moors een groot aantal programma’s mogen presenteren. Tot nu toe ging geen enkele show over mensen met een angst- en/of dwangstoornis, maar daar komt nu verandering in. 

Geef Mij Nu je Angst

Uren per dag je handen wassen, vijf keer teruggaan om te controleren of de deur wel echt dichtzit, alle verpakkingen in de koelkast op alfabetische volgorde zetten of continu bang zijn dat je tijdens het rijden een ongeluk maakt; het is om gek van te worden. In Geef Mij Nu je Angst probeert Irene Moors mensen die last hebben van angst- en/of dwangstoornissen te helpen om weer grip op hun leven te krijgen. 

Levenslang met Dwang

Irene Moors vertelt aan RTL Boulevard dat het programma erg lijkt op Levenslang met Dwang, al is er volgens haar één groot verschil. "Wij reizen niet naar Thailand af, wij blijven thuis. Daardoor kunnen we ook familie en vrienden in het programma betrekken", aldus de presentatrice. 

Irene Moors

Irene Moors vierde, net als nieuwslezer Jan de Hoop, haar zilveren jubileum bij RTL. Het hoogtepunt van haar lange carrière is het kinderprogramma Telekids. "Als mensen mij vragen wat mijn mooiste tv-tijd is, zeg ik nog steeds Telekids. Het was mijn eerste programma dat ik alleen mocht samenstellen en wat een enorm succes werd."

Telekids

Telekids was het begin van een hechte vriendschap tussen Carlo Boszhard en Irene Moors. "We hebben elkaar helemaal gevonden, dus het is ook heel dierbaar. En er zijn nog heel veel mensen die met zoveel plezier aan Telekids terugdenken."

In 2010 won Irene Moors, uiteraard samen met Carlo Boszhard, de Gouden Televizier-Ring met het programma De TV Kantine.

Reageren