Eva vindt het jammer

Ivo Niehe wilde niet aanschuiven bij Jinek

9 oktober 2020 12:51 | amusement | Door Andrea Peelen

© RTL

Eva Jinek wilde dolgraag Ivo Niehe in haar talkshow Jinek hebben, maar dat is haar niet gelukt. Hij houdt namelijk niet van die aandacht, heeft hij de presentatrice laten weten.

Dit vertelde ze in de uitzending van donderdagavond, die voor een groot deel in het teken stond van het Gouden Televizier-Ring Gala. Tijdens het gala werd bekend dat Ivo Niehe de Oeuvre-Ring in ontvangst mocht nemen. In een filmpje met Paul de Leeuw kreeg de tv-presentator het goede nieuws te horen.

Niehe reageerde vrij nuchter op de bijzondere prijs. "Ik vind het een betrekkelijke verdienste, 40 jaar." Hij verwees hierbij naar zijn programma De TV show, dat alweer veertig jaar op de Nederlandse televisie is te zien.

Fan van Ivo

Jinek is zwaar onder de indruk van Niehe’s presentatie talent en wilde hem nog even verder gaan eren in haar eigen talkshow. Dat de tv-presentator hier niet zoveel zin in had, vindt ze ontzettend jammer.

Terechte prijs

Aan tafel bij Jinek vond iedereen de prijs voor Ivo terecht. "Ik ben heel erg blij en trots op Ivo", reageerde Robert ten Brink. "Het is al heel lang een heel goede vriend en ik zeg altijd: als mensen zouden weten hoe Ivo ook echt privé in elkaar steekt, dan zou hij de populairste man van Nederland zijn. Het is een heel gevoelige, bijzondere, intelligente en leuke man."

Ook Erica Terpstra gunt Niehe de prijs van harte. "Toen ik in een rolstoel zat, was hij degene die me moed insprak en er voor me stond en echt een vriend was. Zó goed. Het is niet alleen dat hij prachtige programma’s maakt, maar het is ook een prachtig mens."

Meer over