Jaap Jongbloed bezig met Vermist 2.0

23 September 2014 13:36 | amusement | Door Televizier

Jaap Jongbloed meldt dat de publieke omroep een plekje in de programmering heeft gevonden voor het Avrotros-programma Vermist.

De NPO maakte eerder bekend dat Vermist na achttien seizoenen van de buis verdwijnt, tot grote ergernis van presentator Jaap Jongbloed. ‘’Ik snap dat de Publieke Omroep met z’n tijd moet meegaan, maar Vermist is nu juist een programma waarvoor de NPO staat: het heeft een maatschappelijke functie’’, vertelde hij aan Televizier. Zijn gebeden zijn verhoord: Vermist blijft (waarschijnlijk) bestaan. 

Vermist

Jaap Jongbloed verklapt dat hij momenteel werkt aan een moderne versie van het Avrotros-programma Vermist. “Ik denk dat de leiding van het eerste net in de gaten heeft, dat het wel een heel radicale beslissing is geweest. Ze hebben een opening geboden. Als wij Vermist in een nieuwe vorm verzinnen, niet in een studio, Vermist 2.0 dus, dan zijn ze bereid dat een kans te geven”, zegt de presentator in De Telegraaf . 

Jaap Jongbloed

Jaap Jongbloed vertelt dat hij momenteel ook bezig is met de ontwikkeling van een nieuw medisch programma. “Een vrij brede rubriek, die ook aandacht heeft voor gezond leven. Dat is het plan, maar of het straks ook daadwerkelijk op tv komt, is nog niet bekend. Verder gaat Het Mooiste Meisje Van De Klas gewoon door”, aldus de presentator.

Jaap Jongbloed kan in Vermist een omroep doen om massaal te zoeken naar De Gouden Televizier-Ring, Art Rooijakkers is de belangrijkste televisieprijs van Nederland namelijk verloren.

Meer over