Jacques d'Ancona stopt na 1 aflevering met show Paul de Leeuw

Jacques d'Ancona vond zijn rol in de Paul de Leeuw-show Roodkapje bij nader inzien toch niet zo geslaagd en houdt er al na 1 aflevering mee op.

Zaterdagavond werd de eerste aflevering van de spelshow Roodkapje uitgezonden bij RTL 4. Jacques d'Ancona fungeerde als jurylid maar haakt nu af. Bij RTV Noord vertelt hij waarom. „Ik vind het een ontzettend leuk programma, lekker chaotisch. Dat past goed bij Paul de Leeuw, maar dit past niet bij mij. Wat mij niet aanstond, was dat ik mijn tekst niet kwijt kon.” Jacques d'Ancona maake furore dankzij de Playbackshow van Henny Huisman, en daar maakte hij van zijn hart nooit een moordkuil.

1,2 miljoen

Roodkapje scoorde meteen 1,2 miljoen kijkers bij de eerste aflevering, maar Paul zag zelf ook nog enige ruimte tot verbetering. „Roodkapje-opname ging voor een eerste best goed maar te weinig gepraat. Wel veel lol maar volgende week gaat ‘ie kloppen!”

Er zijn nog vijf afleveringen te gaan, maar hoe Roodkapje het verlies van d'Ancona gaat oplossen is nog niet duidelijk. Paul de Leeuw heeft tijdelijk belangrijker zaken aan zijn hoofd.

Binnenkort krijgt Paul de Leeuw ook een eigen kookprogramma

Reageren