Achter een muur

Jamai Loman presenteert nieuwe show Secret Duets op RTL 4

6 oktober 2021 15:13 | amusement | Door Irma Tomas

© RTL
RTL 4 geeft Jamai Loman weer eens een primetime show. Het gaat om het Aziatische format Secret Duets waarin BN'ers een liedje zingen met een mystery guest.

Secret Duets is een soort The Masked Singer maar dan net even anders. Bekende artiesten zingen een duet, met iemand die achter een muur staat en de andere panelleden moeten raden wie dat is.  

Gescheiden door een muur

Vier bekende panelleden zingen wekelijks een duet met een mysterieuze, bekende gast met wie ze een connectie hebben. Zij weten niet met wie zij een duet zingen, want het panellid en de gast worden gescheiden door een muur. Alles draait om één vraag: wie is de persoon aan de andere kant van de muur met wie ik een duet aan het zingen ben?

Hints

De overige panelleden geven hun ongefilterde commentaar – ook zij weten niet wie er schuilgaat aan de andere kant van de muur. Op basis van de stem van hun zangpartner én verschillende hints moet het panellid de mysterieuze gast zien te ontmaskeren. Pas als de muur omhooggaat, komen zij erachter met wie zij gezongen hebben. Wie die panelleden zijn, is nog niet bekend, maar een editie zonder Gerard Joling of Gordon zou voor de verandering welkom zijn. 

Thailand en Vietnam

Secret Duets was tot nu toe een hit in Thailand en Vietnam en Nederland is het eerste land in Europa dat het programma uitzendt. 

Secret Duets is vanaf donderdag 30 december wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Meer over