Voet gebroken

Jamie Trenité moet noodgedwongen stoppen met DWTS

20 september 2019 11:30 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Tom Cornelissen
Jamie Trenité moet zich terugtrekken uit Dancing with the Stars. De presentator heeft donderdag bij een val zijn voet gebroken.

Het noodlot bij de 29-jarige Jamie Trenité sloeg toe toen hij donderdag in zijn huis van de trap viel. Daarbij landde de zoon van Linda van Dyck op zijn voet, waarbij hij een breuk in zijn hiel opliep. Daardoor kan de presentator de komende vier tot zes weken zijn dansschoenen niet aan.

Tand

Bij de val brak er ook nog een stukje tand van Trenité af, waardoor een bezoekje aan de tandarts waarschijnlijk ook nog in het verschiet ligt. Op Instagram liet Jamie als een boer met kiespijn zijn verwondingen zijn. Noodgedwongen zit 'ie vanaf nu iedere zaterdagavond aan de buis gekluisterd. Ook balen voor zijn danspartner Patricia Bach voor wie het avontuur ook vroegtijdig ten einde komt.

Deelnemersveld

Naast Jamie bestaat het deelnemersveld van Dancing with the Stars uit Tooske Ragas, Gijs Staverman, Bibian Mentel, Samantha Steenwijk, Anouk Hoogendijk, Keizer, Berget Lewis, Barrie Stevens en Rutger Vink. In de tweede aflevering viel schrijfster Heleen van Royen als eerste af. Het programma wordt uitgezonden op RTL 4, de presentatie is in handen van Chantal Janzen en Tijl Beckand.

Een woordvoerder van RTL heeft aan Televizier laten weten dat het wegvallen van Jamie niets verandert aan de voortgang van het programma. Er zal tot aan het einde iedere week een deelnemer afvallen.

Meer over