Jan Kooijman blij met uitstel RTL 5-programma

Jan Kooijman vindt het fijn dat zijn nieuwe programma Buitenlandse Gevangenissen: Hollanders In De Cel is uitgesteld.

Jan Kooijnman’s nieuwe RTL 5-programma zou eigenlijk deze maand op de buis verschijnen, maar wegens omstandigheden is het programma voor onbepaalde tijd uitgesteld. De presentator zegt in Metro dat hij erg het niet erg vindt dat  Buitenlandse Gevangenissen: Hollanders In De Cel wat vertraging oploopt. “Ik ben er zelfs wel blij om’’, aldus Kooijman. 

Jan Kooijman

Jan Kooijman vertelt dat het maken van het programma een stuk lastiger blijkt te zijn, dan in eerste instantie door de productie werd verwacht. “Het maken van dit programma heeft nogal wat haken en ogen en wat voeten in de aarde, dus dan is het fijn dat we nog even de tijd krijgen om de zaken zo goed mogelijk te brengen”, zegt hij. 

Vertraging

Jan Kooijman let uit dat de reeds opgelopen vertraging voornamelijk te maken heeft met externe factoren. "Als we ergens mogen filmen, dan is dat niet altijd in het belang van de meewerkende partij. Zeker niet in het geval van gevangenissen waar niet alles oké is. Dus daar is nogal wat op afgeketst en daardoor hebben we een aantal reizen af moeten zeggen’’, besluit de Buitenlandse Gevangenissen: Hollanders In De Cel-presentator.

Jan Kooijman is momenteel te zien in de RTL 5-serie Bluf.

Reageren