Jan Kooijman en Bridget Maasland scoren vakantiebaantje op Radio 2

18 juli 2016 16:24 | amusement | Door Televizier

© SBS

Tv-sterren Jan Kooijman en Bridget Maasland maken een uitstapje naar de radio. Ze vervangen NPO Radio 2-dj Wouter van der Goes tijdens zijn vakantie.

Samen met Eddy Zoëy en Roel van Velzen vormen Jan en Bridget het invalteam voor Wout2day, dat iedere werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur te horen is op NPO Radio 2. Een maand lang presenteert iedere week een andere BN'er de radioshow.

Persoonlijke stempel

"Ik ben ontzettend blij en trots dat deze bijzondere tv-makers en artiesten mij willen vervangen", laat Wouter van der Goes weten. "Jan, Bridget, Eddy en Roel weten wat mijn luisteraars willen horen." De dj gaat met een gerust hart op vakantie. "De vier vervangers drukken natuurlijk wel hun persoonlijke stempel op het programma."

Jan Kooijman

Jan Kooijman bijt het spits af van 25 tot en met 29 juli. Vervolgens is het de beurt aan Bridget Maasland, die tussen 1 en 5 augustus te horen is op NPO Radio 2. In de weken daarna nemen Eddy Zoëy (8-12 augustus) en Roel van Velzen (15-19 augustus) het stokje over.

KRO-NCRV

Voor Net5-ster Bridget Maasland betekent haar vakantiebaantje bij de KRO-NCRV-radio een uitstapje naar de publieke omroep. Jan Kooijman is sowieso al werkzaam voor de omroep. Vanaf eind augustus is zijn eerste tv-programma bij KRO-NCRV te zien: Tot Elkaar Veroordeeld.

 

Meer over