Jan Smit presenteert verborgen cameraprogramma

2 november 2017 13:57 | amusement | Door Televizier

© AVROTROS

In het programma Sorry voor Alles, gepresenteerd door Jan Smit, speelt wekelijks één nietsvermoedende Nederlander 30 dagen lang onwetend de hoofdrol in een programma over zijn eigen leven.

Het klinkt als een hele slechte grap: een maand lang gefilmd worden zonder dat je het door hebt, en jezelf daarna terug zien in een programma op NPO 1 met Jan Smit. Toch wordt dat nachtmerrie-scenario binnenkort werkelijkheid voor enkele ongelukkige landgenoten.

Bananasplit maar dan anders

Een van de deelnemers speelt op deze manier de hoofdrol in de nieuwe videoclip van zijn grote idool Wolter Kroes, een ander krijgt een expositie over zijn eigen leven in het Groninger museum compleet met zijn hele eigen interieur. Sorry voor alles klinkt als Bananasplit 2.0.

Complot

Een maand lang volgen verborgen camera's de hoofdpersoon die in buitengewone en bizarre situaties wordt gebracht, zonder dat hij of zij er zelf iets van afweet. Aan het einde van de maand wordt de kandidaat naar de studio gelokt, om daar het spel van zijn leven te spelen.

Prijzen

Presentator Jan Smit zegt 'sorry voor alles’ en probeert het goed te maken met persoonlijke prijzen in een spannend vragenspel van 4 rondes en een finale die helemaal in het teken staan van de afgelopen 30 dagen van het leven van die kandidaat.

Het format is trouwens afkomstig uit Vlaanderen, daar is het een groot succes.

Sorry voor Alles, vanaf zaterdag 11 november, 20.30 uur op NPO 1

Meer over