'Eigenwijze coach'

Jan Smit wil The Voice blijven doen

28 maart 2021 10:16 | amusement | Door Faye Heijnis

© William Rutten
Als het aan Jan Smit ligt, keert hij ondanks alle kritiek het volgende The Voice of Holland-seizoen gewoon weer terug als coach. Dit gaf de zanger te kennen in Hoge Bomen.

Jan reageerde ook op alle kritiek die hij over zijn coaching in The Voice ontving. 

Blijft Jan The Voice-coach? 

In Hoge Bomen blikte Jeroen van der Boom met Jan Smit terug op zijn afgelopen 25 jaar. Zijn coaching in The Voice nu, is toch wel een van zijn mijlpalen. Op de vraag of hij volgend jaar weer terugkeert als The Voice-coach, antwoordt Jan: "Ze hebben wel de agenda alweer opgevraagd, dus het lijkt me wel. Ik zou het zeker weer doen." 

'Eigenwijze coach' 

De nuchtere Volendammer scheen ook zijn licht op alle kritiek die zijn kandidaat Jasper ontving. "Ik ben de coach en uiteindelijk moet ik naar de finale. En dat is me gelukt. Daar kunnen mensen iets van vinden en dat begrijp ik heel goed", zegt hij over het volgens velen onterechte finaleplekje voor Jasper. "Mensen houden van kritiek en uiteindelijk heeft hij gewoon een goede stem. Wat dat betreft ben ik toch wel een eigenwijze coach die voor honderd procent achter hem blijft staan. Hij weet zelf ook dat 'ie niet de beste was en hij heeft niet laten zien wat 'ie kan. En dat 'ie daar kritiek op krijgt, is logisch. Maar die kritiek die voorbij komt soms, dat gaat echt buiten alle perken." 

Over zijn akkefietjes met Anouk, repte Jan met geen woord.

 

Meer over