Jan Versteegh en Eva Koreman presenteren Serious Request

Jan Versteegh en Eva Koreman doen dit jaar samen verslag van het reilen en zeilen rond het Glazen Huis en de traditionele 3FM Serious request actie.

Dat Jan (31) dit jaar van de partij is, was al bekend gemaakt. Enkele dagen voor de start van de nieuwe editie maakt BNNVARA het volledige presentatieteam bekend.

Café

Vanaf maandag 18 december praat Jan vanuit een heus tv-café in Apeldoorn de kijkers bij. Hij ontvangt (slaap)gasten als Robert ten Brink, De Jeugd van Tegenwoordig, Remy Bonjasky, Loes Haverkort, Chef’Special, Jan Kooijman, Marieke Elsinga en Ellie Lust.

Pleinpeilingen

Zijn co-host Eva Koreman zal vooral op het plein rond de brievenbus van het Glazen Huis te vinden zijn. Daar proeft ze sfeer, peilt ze meningen en hoort ze mooie verhalen van mensen die het evenement een warm hart toedragen en financieel steunen. 

Serious Request Angels

Daarnaast besteden Lex Uiting en djs Rámon en Mark aandacht aan alle acties die door heel Nederland gehouden worden als de Serious Request Angels. Rámon en Mark bieden hun diensten aan in ruil voor geld en Lex belt willekeurig aan om te zien wie bereid is het Serious request doel van dit jaar te steunen: het herenigen van door oorlog en (natuur)rampen verscheurde families.

Serious request is vanaf maandag 18 december te zien om 19.25 uur bij NPO 3. Alle gebeurtenissen in en rondom het Glazen Huis zijn 24 uur per dag live te volgen op NPO 101 en 3fm.nl

Meer over:

Reageren