Jan-Willem Roodbeen is écht de Mol, luister zelf!

Jan-Willem Roodbeen onthulde in zijn radioprogramma dat hij de Mol is! Ok, hij zei het achterstevoren, maar het is duidelijk te horen. Jullie vertelden het ons al in de Wie is de mol?-poll: Jan-Willem Roodbeen is de mol!

In zijn radioshow deed Jan-Willem afgelopen donderdag een vreemde uitspraak over Sarah Jessica Parker: “Sorry dat ik het zeg, maar zij heeft echt een lompe nep kin.”

Ik ben de Mol

Het is een uitspraak die je niet elke dag hoort en dus bekeek het Radio 2-programma De Staat van Stasse de uitspraak nog eens wat beter. Als je ‘lompe nep kin’ achterstevoren afspeelt, hoor je Jan-Willem duidelijk zeggen: “Ik ben de Mol”.

Theorie

In RTL Boulevard reageerde Roodbeen geschrokken op de theorie: “Ik vind het een van de beste theorieën tot nu toe, hier schrik ik van.” We moeten nog even wachten tot de 'Mol' zich officieel bekendmaakt in Wie is de Mol?, maar het lijkt erop dat hij dat op de radio stiekem toch al gedaan heeft.

Wat deze theorie tegenspreekt is dat Jan-Willem in de meest recente aflevering van Wie is de Mol? een enorme hoeveelheid geld in de pot bracht. Dat kan natuurlijk geen 'Mollenstreek' zijn. Toch?

Luister hier naar de omgedraaide uitspraak op 16:05 minuten.

Jullie wisten het vorige week al: Jan-Willem is de Mol.

 

 

Reageren