Details

Janny van der Heijden in tranen na juryuitslag Het perfecte plaatje

14 oktober 2020 10:36 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL
Dinsdagavond was de eerste aflevering van het vijfde seizoen van Het perfecte plaatje. En Janny van der Heijden hield het niet droog toen ze een goede beoordeling van de jury kreeg.

Janny, toch vooral bekend van haar rol als jurylid in Heel Holland bakt, kreeg van collega-beoordelaars William Rutten en Cynthia Boll lovende woorden en een hoge beoordeling en dat emotioneerde haar omdat ze al jaren zichtproblemen heeft als gevolg van een auto-immuunziekte.

Ongelooflijk

De bemoedigende woorden lieten Van der Heijden niet onberoerd, zeker omdat er naar eigen zeggen door de camera een heel nieuwe wereld voor haar is opengegaan. "Weet je wat ik het meest gaaf vind? Ik zie door de camera ineens dingen die ik in real life met mijn ogen niet zie en dat vind ik zo ongelooflijk.”

Detail 

Medekandidaat Bibi Breijman is ook onder de indruk van Janny, vertelt ze in gesprek met Televizier. “Je zou het misschien niet verwachten, maar Janny van der Heijden is onwijs goed. Ze heeft zoveel oog voor detail en blijft altijd rustig.”

Meer over