Met Stefano Keizers en Pieter Derks

Jennifer Hoffman presenteert satirisch programma

4 maart 2019 11:08 | amusement | Door Irma Tomas

© Annemieke van der Togt
Jennifer Hoffman slaat een nieuwe weg in. De actrice wordt presentatrice van Van de week, een satirisch programma op zondagavond over de actualiteit. Ze krijgt goed gezelschap van Pieter Derks en ongeleid projectiel Stefano Keizers.

In Van de week gaat het om wat er de afgelopen week massaal door Nederland gedeeld, getwitterd en gegoogeld werd. Het lijkt op een behoorlijke dosis Dit was het nieuws, maar dan de digitale versie en met andere mensen.

Stefano Keizers

Cabaretiers Pieter Derks en Stefano Keizers, die onlangs nog furore maakte met het heerlijke, semi-wetenschappelijke Experimensen, zijn de teamcaptains. Zij krijgen wekelijks een andere BN'er naast zich.

Ontzettend interessant

Luizenmoeder Jennifer zegt het volgende over Van de week: 'Anno 2019 spenderen we enorm veel tijd online en al helemaal op social media. Ik denk dat het daarom ontzettend interessant wordt om wekelijks te bekijken wat ons als land zoal bezighoudt online'.

Van de week begint op zondag 7 april. Dan is de eerste aflevering om 21.50 uur op NPO 3. De weken erna wordt dat 22.20 uur.

Meer over