Jeremy Clarksons nieuwe autoshow start 18 november

De langverwachte nieuwe autoshow van Jeremy Clarkson start op 18 november. In The grand tour trekt Jeremy er met zijn oud-Top gear-collega’s weer op uit

Jeremy werd in maart 2015 ontslagen door de BBC omdat hij een producent had geslagen omdat zijn avondeten niet naar wens was. Korte tijd daarop werd Jeremy gestrikt door Amazon Prime om een nieuw autoprogramma te maken. Samen met zijn oud-Top gear-collega’s Richard Hammond en James May bedacht Jeremy The grand tour, waarin ze de wereld over reizen in de gaafste auto’s. 

Johannesburg en Namibië

Jeremy deed lang geheimzinnig over de eerste plek waar de mannen naar afreisden. Nu is dan toch bekend dat het om Johannesburg in Zuid-Afrika gaat. Die eerste uitzending is op 18 november te zien. Het drietal vloog ook naar onder meer Namibië. 

Amazon Prime

De show wordt uitgezonden door Amazon Prime die helaas niet in Nederland beschikbaar is. Het heeft de Amerikaanse streaming videodienst zo’n 222 miljoen euro gekost om het programma te maken. Twaalf weken lang verschijnt er elke vrijdag een nieuwe aflevering.

Lees ook:

Wat kunnen we verwachten van The Grand Tour?

Reageren